Heb je zin om de bloemetjes nog eens buiten te zetten? Maar dan enkel en alleen op een onvergetelijke manier? Organiseer dan je eigen evenement! Zo heb je de touwtjes in eigen handen, kies je welk type event je wenst te organiseren en vorm je het aanspreekpunt voor zowel bezoeker als medewerker. Om dit zorgeloos te laten verlopen, sluit je best een BA Organisatoren verzekering af. Niet vergeten, hé?

Concert, festival of tentoonstelling

Eender welk evenement je organiseert, er kan altijd iets mislopen. Je hoopt natuurlijk op een evenement dat vlekkeloos verloopt, maar dat heb je niet altijd in de hand. Daarom bestaat de BA Organisatoren verzekering, die zowel jou – de organisator – als de personen die het evenement mee organiseren beschermt tegen opgelopen schade.

Stel dat er bijvoorbeeld:

  • Een stuk van het decor in het publiek belandt;
  • Een lamp naar beneden valt op een groepje lezingvolgers;
  • Een deel van het podium afbreekt en op iemand zijn voet terecht komt;
  •  …

Kortom, situaties waar je beter ingedekt bent voor de schade die dit met zich meebrengt.

BA Organisatoren verzekering, voor wie?

Wie twijfelt of een BA Organisatoren verzekering weldegelijk iets voor hem of haar is, hoeft vanaf vandaag niet langer te twijfelen. Deze verzekering is namelijk voor iedereen bestemd die een evenement organiseert – dat publiekelijk toegankelijk is, weliswaar. Zowel musea, toneelgezelschappen of sportverenigingen hebben hier baat bij. Er is dus geen verschil tussen een particulier, een vennootschap zonder winstoogmerk of een feitelijke vereniging. Integendeel, voor eender wie is dit een essentiële toevoeging om zorgeloos te kunnen genieten.

Dus… staat er een evenement op de planning én ben JIJ de organisator? Kom ten rade bij ons voor alle organisatorische details.

Terug naar overzicht